pondelok 30. novembra 2009

Finta Fň

Ako stahovat z youtube...?Urcite sa vam uz stalo ze ste nieco chceli stiahnut z youtube... Nie je to problem, staci sa spytat googla. Ani nasledne skonvertovanie toho suboru nie je problem... Ale je tu pohodlnejsia a zevraj uz dost dlho spolahlivo fungujuca metoda - navyse uplne primitivna. V odkaze s videom ktore chcete stiahnut staci zmenit youtube na voobys. Cize namiesto www.youtube.com/12345 date www.voobys.com/12345. Nabehne vam stranka ktora ponukne dokonca aj stiahnutie vo formate mp4 prehratelnom aj v niektorych prehravacoch alebo mobiloch. Podla mna super vec - len to slovicko voobys si neviem zapametat tak si to ukladam tu...voobys!

3 komentáre:

  1. to je zlozite.
    staci si do zaloziek pridat java bookmarklet
    http://googlesystem.blogspot.com...
    kliknes na to a hned ti vyhodi stiahnutie mp4

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Staci si jednoducho skopcit to video z tvojho tempu a pridat priponu .flv. Naco si to komplikovat, ked uz to mas raz v masine...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hladat ten subor dakde v compe pri com vacsina ludi nevie co a kde je temp, menit priponu a potom to este pripadne konvertovat...tak to je ozaj ohromne jednoduche! Ten java bookmarklet este budis, ale tiez mi to pride zlozitejsie a hlavne tento sposob ide na hocijakom compe a hned a prepisat youtube na voobys a kliknut download musi byt schopna zvladnut kazda lama. Pokial to potrebujem 1-2 krat za rok pripadne to vysvetlit niekomu kto sa ma spyta ako ma stiahnut video z youtube tak mi voobys pride ako najlepsie riesenie.

    OdpovedaťOdstrániť