Zas som tu dlhsie nic nenapisal...mohol by som sa vyhovarat ze nemam cas lebo sa poctivo pripravujem na skusky ale bohuzial ucim sa minimalne :(To ale dufam ze coskoro zmenim, na vianoce som dostal kalabassy aj nejake prazene mate takze s riadnymi davkami kofeinu mi to dufam pojde lepsie. Pil som z toho zatial tri krat a myslim ze som nasiel nieco co mi konecne slape...konecne citim nejake ucinky kofeinu...hura hura...mozno k tomu este vyskusam namiesat ginko...
Btw chcel som tu este nieco napisat ale nejako si neviem spomenut co...tak mozno dakedy inokedy :)
A mimochodom, kukam na moj profil na csfd a vidim ze kazdu chvilu ohviezdickujem film cislo 700. Naposledny som sa tu chvalil cislom 300 no a za ten rok aj par mesiacov mi ich celkom pribudlo...hm no mozno by som pri tej prilezitosti mohol spravit nejake my best tohto roka...uvidime...tak zatial prijemne sviatky vsetkym...
Mám podobnou jako je ta v popředí a \"trochu\" zlobí - prosakuje. Nevíš, jak na to?
OdpovedaťOdstrániťhttp://gomba.bloguje.cz/421315-kalebasa-a-yerba-mate.php
No tato je ale origos kupena, nie robena...takze nepresakuje - akurat tym ze ma taky specificky tvar tak ked do nej nalejem horucu vodu tak sa dole zraza to teplo a vzdy je to na com je polozena vlhke ale nepresakuje...
OdpovedaťOdstrániťNooo co s tym...karamel, jak som cital na tvojom blogu, si skusal takze okrem toho ti neviem nic ine poradit...ale tu je jeden navod na ten karamel mozno ti to nejak pomoze :
http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=476386#post476386
Tam sa pise o nejakych dvoch rokoch takze asi nieco robis zle...ale zas mne sa to tiez nezda ze by karamel tolku dobu vydrzal vriacu vodu...skus a daj vedet :)
divny klobasy :)))))))))
OdpovedaťOdstrániť