Opat som sa raz realizoval v kuchyni a opat som to sfotodokumentoval...Nebudem klamat, neni to ziadna slava :) Ale zjedol som to...s dzemom sa dalo.
Ide o to ze je to extremne lacne a dost vyzivne, inac by som tie vlocky ani nejedol - citim sa ako kon ked to prezuvam...
jsou nahodou super!! A zdrave, mam jich vzdycky velkou krabici. Jinak delam je nejen jako kasi s medem, ale pouzivam je i v trochu jinem typu karbenatek.
OdpovedaťOdstrániťKolik mleteho masa, tolik vlocek... 1:1 (pred smichanim namocit!) aby zmekly.Jinak bezny postup jako u karbenatek s tim ,ze ja pridavam jeste hodne nasekanych zampionu...
nevyzera to az tak zle...ale keby som to robila ja, tak tam dam slahacku a tonu cokolady :) ale to by asi znizilo ten ucinok, co to ma mat, ze? a urcite by sa k tomu hodili cerstve jahody alebo nejaky iny "kompost"
OdpovedaťOdstrániťHeh no ja by som si fasirku vlockami teda nekazil :)
OdpovedaťOdstrániťUcinok? Heh nema to mat ziadny ucinok, a mal som k tomu jahodovy lekvar...a dost...len hento je taka ilustracna fotka iba lebo potom ked som tam toho lekvaru nakydal tak uz to zle vyzeralo.
hm, ale mas peknu vidlicku...
OdpovedaťOdstrániť