štvrtok 9. novembra 2006

1/2

Po dlhej dobe prispevok do fotoblogu...pre vacsi nahlad kliknite na fotku. 12
Daval som si na veceru smoked fish, pobavil ma ten nazov... No ale boli vynikajuce tie sproty a tak v gurmanskom opojeni som dostal napad na fotku...

Fotka ma nazov 1/2...potom som chcel este robit aj nejake ine zlomky a matematicke operacie ale nejako sa uz minuli rybicky :)

5 komentárov:

  1. nebudu chodit. Zase jsem dostal hlad, kdyz tu rybu vidim a to jsem doobedval. Joooo...Co jinak? (krome toho, ze jsi \"fajnsmekr\" :)))
    Zdravim!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie ryby kupujeme aj my, to su take malinke ne??? ako ja neznasam cokolvek m rtve a ked to ma hlavu a oci tak konec... ale toto zvladam... :-) ale fotit ma to este nenapadlo...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Integra : hej take malinke, proste sproty...

    * : Jinak vsecko postarom :) Mimochodom ked pri pohlade na toto dostanes hlad tak co robis pri pozerani programov o vareni? Pri tych vzdy ja vyhladnem, pozeravam ich aj pri jedeni lepsie mi chuti... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. a vtedy pri takych programoch dostanem pocit ze kazdopadne to uvarim minimalne tak dobre ale vzdy ma zamrazi ked zistim ze 80 percent veci nevlastnime momentalne doma a tam moj hlad konci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja takisto nevarim...len sa inspirujem do buducnosti (ked budem varit) a nasavam teoreticke poznatky...povedal by som ze teoreticky som uz velmi dobry kuchar ;)

    OdpovedaťOdstrániť