sobota 15. októbra 2005

Wrecked cars

Zaujimava stranka s fotkami havarovanych aut. Najma drahych aut...http://www.wreckedexotics.com/
Do placu :(

3 komentáre:

  1. Me by zajimalo kde ty vsude na www brouzdas, to jsou am.stranky ktere bezny clovicek neobjevi a nezna (teda krome mne;)) ses dobrej detektiv !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vcera jdeme vyjmecne prochazkou po ulici ve meste kolem desate vecer, jen tak se projit po veceri atd. z restaurace. Vetsinou jezdime autem, ale tentokrat jsme udelali vyjimku. Z bocni ulice mezi domy kde je jiny znamy bar vyletela Honda Civic kolmo z prava pres nas chodnik na hlavni bez rozhlizeni , zastaveni a v plne rychlosti si to namirila tam odkud jsme prisli. Predtim se ale odrazila od protejsi lampy poulicniho osvetleni, propletla mezi dalsimi na chodniku omlatila nekolikrat o obrubnik,vzala sebou zelezne stojany novin, zastavila naokamzik(asi aby se vydychala) a po dalsim narazu do stredniho vyvyseneho pasu pokracovala ve vyjezdu z mesta. Vsimli jsme si jen hodne mlade blondynky za volantem. Bohuzel ne znacky. Nejde o to, ze si zrusila cely pravy bok jeste slusnyho auta, ale tak ozraly ci zdrogovany female jsem v akci za volantem nevidel co jsem na svete.Nejsem udavac, ale ta dama ma kliku, ze jsem to cislo vzadu nerozlustil, protoze to by byl okamzite Jail, DUI a kariera na par let v prdeli totalne...osobne i tak moc neverim, ze v tom stavu dojela domu aniz by ji potkal policajt...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Asi najviac takychto zaujimavych veci najdem v sekcii ostatne alebo offtopic na roznych diskusnych forach ktore navstevujem.
    No a k tomu druhemu no co dodat, zena za volantom :) Ale ne, taketo veci s humorom neberem - ja by som ludom ktory raz sadnu za volant nafetovani alebo opiti zobral vodicak navzdy! Ked je niekto tak nezodpovedny tak nema mat co taku nebezpecnu zbran akou je auto.

    OdpovedaťOdstrániť