piatok 18. februára 2005

Koncek vypadol zo superstar

12-14 dievcatka hromadne presli z podpory Konceka na Bezdedu.Inac si to neviem vysvetlit. V prvom kole prvy a teraz v stvrtom vypadne. Ale som asi jediny kto ma z toho radost. Mne bol strasne nesympaticky. Aj ked spievat vie, R.Kellyho zvladol super lenze v poslednych dvoch kolach...nic moc. Takze poprvykrat sa z vypadnutia tesim - a dufam ze uz coskoro sa budem znova tesit ked pojdu prec Mikla a Jaros.
No takze moj minulotyzdnovy tip mi absolutne nevysiel. Do buduceho tyzdna radsej netipujem. Vlastne jeden tip by aj bol - Bezdeda bude spievat este lepsie ako dnes. Pretoze je stale lepsi a lepsi, neuveritelne. Je fakt dobry.

3 komentáre:

  1. ked vypadne mikla tak uz je mi to jedno, ale konceka je skoda, ale ten by sa nestratil podla mna aj keby nepresiel do finale, jaros je ale v pohode, mal chvost!! :o) ale kazdopadne mikla je otras

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máte lepší superstar než jsme měli v Česku ( a i než máme teď). Moderátoři jsou o 100 % lepší než ty u nás. Nechápu co všichni vidíte na tom Bezdedovi, zpívat moc neumí. Nechápu že tam ještě je - to Koncek byl mnohem lepší. Nejvíc se mi líbí Martina - ta má krásnej hlas! A je i sympatická! Doufám že to vyhraje. Jestli ne, tak to na slováky asi změním názor :o) (sranda)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. bezdeda je skvely, navyse on bol zo zaciatku taky nenapadny tichy malokto ho tipoval za vitaza, ja som ani nevedel ze tam je skoro :) a teraz podava super vykony stale lepsie a lepsie a zrazu je favorit!
    martina je skvela od zaciatku ona je skratka talent. nemyslim ale ze vyhra dievca pretoze hlasuju najma zeny-dievcata

    OdpovedaťOdstrániť