sobota 4. júna 2005

Photoshop

Urobil som velmi dobre ze som ho nainstaloval az po maturite!Totiz odvtedy co som ho pred troma dnami zapol pri nom s mensimi prestavkami na jedlo a spanok sedim non stop. Cakal som ze to bude moc tazke a vykaslem sa na to ako u mna byva zvykom. Je to teda velmi tazke ale na nete je milion tutorialov takze stale nieco skusam a brutalne ma to bavi.
                  

7 komentárov:

  1. To mi povidej Knoxi...uaaa..ja ho sice nemam,ale u podobnejch programu prodrbu i celou noc. No,myslim,ze dneska jsi na tom podobne? ;)))) Takze prima noc-rano do SK!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zatial na ziadny program som sa nenamotal tak moc ako na photoshop - hlavne tie tutorialy su super lebo podla nich mozem robit veci ktore by som inac v zivote nedokazal vymysliet...
    a celu noc - to by som nedokazal, mna o takej 4-5 zacinaju bolet oci a prestava mozog fungovat, nedokazem normalne uvazovat takze cela noc pri pc urcite nie. Ale tak myslim ze aj od 11:00 do 02:24 je dost :) dobru noc

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ono, lidi dost podcenuji monitor(!), ja travim u compu mnoho casu a trpel jsem na oci take. Bez LCD (ja 19")ani ranu a muzu ubezpecit,ze mne spise boli zada, ale oci,hlava, bez problemu... ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. noo chrbat ma tiez zacina co je v mojom veku dost zle si myslim :( ale na to ma vplyv nielen sedenie pri PC.
    a ten LCD to si mi nasadil chrobaka do hlavy teraz...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. kewl, jen tak dál.. já teda dělám v Corelu, ale taky to úplně zbožňuju...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. hehe, super...od photoshopu je uz len krocik ku 3d grafike, a ta je este o par stupnov lepsia ako tutorialy pre photoshop :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. no ja zatial ostanem pri photoshope najprv by som sa chcel ako tak naucit to a nie zacat skusat 3D

    OdpovedaťOdstrániť