streda 25. mája 2005

Kam sme sa to dostali???

Mojsejovsky singel V dome je uspesnejsi ako Superstar kompilacia!„Za 5 dní sme vypredali celý 5-tisícový náklad. Momentálne sa lisuje ďalších 10-tisíc“ - docital som sa na tejto stranke.
Preboha kde to zijem...?

Este je tu ale moznost ze slovaci nie su taki jebnuti a vsetko si to kupuje sam Brano co je ale nepravdepodobne. Skor si myslim ze sa to ludom naozaj paci a v dvanastke finalistov nasli zrkadlovy obraz samych seba.
Krasa! Som hrdy na to ze som slovak...

4 komentáre:

  1. hm. to CD stoji 99 korun a obsahuje jednu skladbu.

    kompilat superstar obsahuje viac ako 10 skladieb a stoji par stoviek.

    v tom je rozdiel a mam taky pocit, ze neni co sa vzrusovat, ta pesnicka je koniec koncov zaujimava, klip je dobre spraveny, text je tiez vtipny - co na tom, ze je to remake suzi quatro? Normalka jarny hit, nic viac.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. lol aj teba dostali!!!
    Podla mna na tom nie je nic vtipne ani zaujimave ale skor trapne :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já stále nechápu, proč máte na Slovensku takový postoj k Mojsejovcům (co na to řeknou v zahraniči, ostuda národa atd.) a podobný nesmysli - jsme stejně všem ukradený (Češi i Slováci) - je to jen zábáva nic víc ... imho dost dobrá - už dlouho jsem se nepobavil u televize jako při erupci-erekci a mechurik, koščurik, rizoto ;)

    Berete M12 moc vážně ;)

    P.S. ted jsem si v Brně koupil CD SHS za 249Kč a už jsem ptal i M12 ... on ten singl je docela dobře udělanej

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne sa najviac paci v tom klipe ako tencuje teta agika,inac henky usporida party po amturite a chce ju tam zavoalt miesto tanecnice klip a cely mojsejpvci ma netrapia je to ich vec nech si robi kazdy to co chce...

    OdpovedaťOdstrániť