utorok 19. júna 2007

Ftornik

dnes som siel okolo zapadoslovenskej vodarenskej spolocnosti...pred branou, na muriku sedel clovek...v ruke drzal flasu mineralnej vody...a so zaujmom cital zlozenie vody na etikete :)

Neviem, mne to prislo take usmevne...celkom dost.

Ok nemal som v plane pisat na blog, v tychto dnoch...je hnusne teplo a dusno...povedal by som ze je odporne. Ale nejako som zrazu dostal nutkanie zapisat sem tento moj kratky epicky utvar o vodarovi, takze pisem a pridavam aj nejake vtipy a jedno vynikajuce video. A btw celkom casto si robim frappe, pisal som o nom uz minuly rok...skuste, celkom dobre do tejto horucavy.

Najprv, dva celkom fajn vtipy :

Starší manželský pár sa vyberie na večeru do reštaurácie. Stolujú už zopár hodín a zrazu starej pani vystrelí z taniera kus mäsa a skončí na jej bielej blúzke. Stará pani zdvihne oči a pošepky hovorí dedovi:
- Vyzerám ako sviňa.
Dedo pokýve hlavou a hovorí:
- A ešte máš aj zajebanú blúzku!

Týpek kupuje nového Harleye a dostane k němu i vazelínu, aby si, když bude mokro, natřel chrom tou vazelínou a že mu déle vydrží. Paráda, řekl si a hned vyrazil na tom Harleyovi k frajerce představit se rodičům. Přišel tam, dali mu super oběd, všechno dobře probíhá, rodičům se nadějný zeť líbí. Po moučníku mu frajerka říká: "Víš, u nás je takový zvyk hrát po velkém obědě hru, kdo první promluví, ten musí umýt všechno nádobí. No tak se týpek zatne a je ticho. Uběhne 5 minut, 10 minut, po 15-ti minutách už se nudí, tak začne před rodičema frajerku líbat. Nic, ticho. Tak ji hodí na stůl a pořádně ji vojede. Nic, ticho. Tak popadne i tchýni a taky ji pořádně vojede. Zase nic, stále ticho. Tak jde znuděný k oknu, koukne se ven a vidí, že bude pršet. Tak ho napadne, že by si mohl natřít tu motorku. Jde tedy k židli, vytáhne z bundy vazelínu a v tom se ozve fotr: "Dobře, dobře, já to umyju!"

Vynikajuce video s optickym klamom :
http://www.youtube.com/watch?v=UwyIM2koL3g
Ozaj zaujimave...

Opticke klamy su super, na blogu ich uz mam tu, tu, tu alebo tu ;)

1 komentár:

  1. po dlhej dobe som vybuchol od smiechu
    este aj pri tej reklame zo starsieho clanku
    a to sa mam este sakra ucit

    OdpovedaťOdstrániť