štvrtok 13. januára 2005

Konecne dobry tuniak

Aj vas stve ked si kupite konzervu tuniaka na ktorej su odfotene krasne stavnate kusky a ked ho otvorite tak su to pomlete zbytky uplne na kasu??? Mna neskutocne :)Aj ked je tam napisane pieces alebo flakes alebo kusky...furt to je pomlete na kasu, brrr!
A dnes po dlhej dobe som narazil na jedneho chutneho kuskoveho a strasne som sa potesil.





A moj oblubeny recept - teplu ryzu prelejeme stavou z tuniaka, pridame cibulu, tuniaka, oregano a hotovo super jedlo je na svete.




2 komentáre:

  1. no neni to zle ja jem konzervy tuniaka asi 2 do týždna kupujem ich naschval rozdrtene v olivovom oleji pretoze mi tak vyhovuj.musim povedat ze tuniak vo vlastnej štave je humus ale v oleji najlepsie v olivovom je ok.no moj recept?talianske špagety campolane-omačka taka talianska s bolonskou prichutou alebo jak to nazvat potom kukurica a tuniak a cibula cela najprv osmazena potom pridaj salamu na kocky nakrajanu poslem ti z viedne

    OdpovedaťOdstrániť
  2. salamu mame aj tu na slovensku :)
    ale dik

    OdpovedaťOdstrániť