štvrtok 23. augusta 2007

Den piaty

11. augusta 2007 Zobudil som sa prvy a kochal nadhernou horou pod ktorou sme spali a ktora rano osvetlena slnkom vyzerala nadherne. Ranajky, pobalenie...pocas zostupu zas nadherne vyhlady...hory nad yaltou su krasne.

Na obed som som si dal boršč a pivo spolu za 9H. Pivo bolo drahsie ako sme cakali ale aspon sme tam nabili telefony a posedeli. Mali celkom slusny vyber vodky.

Sli sme k plazi, cestou kukli stylovu budovu mestskej rady s kosakokladivovym emblemom. Kusok dalej bola aj socha Lenina. Nasli sme dobre miesto na kupanie tak sme tam ostali trochu dlhsie ako sme planovali. Potom sme sa vybrali na trolejbus do Maleho Majaku kde by mal byt podla mapy od rusov ktorych sme stretli v yalte – camp. Trolejbus 2,5H...dosli sme dost neskoro, nekupili uz chlieb, camp bol plny. Nasli sme nejake bungalovy kde chceli na osobu za noc sialenych 110H. Ostali sme teda na plazi, bola uz tma tak sa tazko nieco hladalo. Na plazi sa spalo fajn, trocha strach ale ok. Super luxusny vyhlad na hviezdy a komety – v dnoch cca 10-14. august je v noci mozne pozorovat roj meteoritov, kazdu chvilu nejaky pada...takze krasa.


- Den stvrty - Obsah - Den siesty
- Galeria

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára