štvrtok 23. augusta 2007

Den siesty

12. augusta 2007 Krasne rano, nadherny vyhlad na vychod slnka, poletujuce cajky skriekajuce ako sialene. Ranne plavanie, potapanie resp. patranie po vyplavenych zaujimavostiach...nic vynimocne sme nenasli ale voda bola skvela. Pobalili sme sa a vyrazili do Alušty. Cestou sme stretli babicku ktora nam vcera radila kde je obchod. Vravela nam o kempe na plazi v Rjibače. Samo s nou chvilu kecal, bola to taka typicka az sialene pobozna babicka...modlila sa za nas...tym tipom na kemp nam pomohla, ideme tam.

Je brutalne teplo, neda sa existovat – par pohybov a leje zo mna pot. Trolejbus do Alušty 1,5H. Maršutka z Alušty do Rjibače 13H. Celkom dost. Kemp je asi zadarmo, je tu brutalne vela ludi, voda mierne spinava. Vyberaju tu 1H za turecky hajzel bez dveri...hroza. Citim sa ako somar ked za to musim platit  Sprcha stoji 5H. Drahsia ako liter piva...cize sa oplati pit a ne sa srat s nejakym umyvanim.

Vecer ideme pit vodku, je tepla tak ju sli Samo a Peto schladit do mora. Po chvili sa vratili mokri a bez vodky. Zobrala im ju vlna. Pasoval som ich oboch titulom OBRKOKOT. Ideme kupit dalsiu...k tomu 2L flasu piva. Vodka bola hnusna, po chvili idem spat. V noci ma este zobudil Samo ktory hlada harmoniku, potom karimatku.


- Den piaty - Obsah - Den Siedmy
- Galeria

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára