pondelok 7. marca 2005

Burlivak Mike Oldfield?

Moc som toho o zivote tohto genialneho hudobnika nevedel. Myslel som ale ze bude asi ako jeho hudba - pokojny, vyrovnany...docital som sa ale ine veci. Na jednej fan stranke som nasiel zopar zaujimavosti ze jeho zivota :

V 90. letech vyměnil Mike deštivou Anglii za Ibizu. Tady propadl počítačovým hrám, novým technologiím a taky pití. Střídal ženy, a přesto se cítil čím dál opuštěnější. Dal si seznamovací inzerát a… bulvární tisk se konečně dočkal! Milostná romance s Američankou Amy Lauerovou byla plná hádek a rvaček.

Pak se seznámil se čtyřiadvacetiletou Fanny Vandekerckhoveovou. Až do listopadu 2001 se zdálo, že tahle Francouzka je jeho osud. Jenže zase přišly hádky a Fanny se odstěhovala. Prý kvůli jeho skrblictví a pití. Vzala si s sebou ovšem i soukromé videokazety s jejich sexem. A nabídla je novinám.

Daily Mirror sice intimnosti neuveřejnil, ale Oldfieldem to beztak silně otřáslo: "Nedokážu pochopit, že někdo dokáže tak hluboko klesnout! Nemůžu tomu uvěřit a neumím si představit, kdyby něco z toho viděly mé děti! Fanny šlo vždycky o peníze a 250 000 liber odškodného jí bylo asi málo. Vždycky jsem jí nakonec dal všechno, co chtěla. I když si to vždycky vyhádala.

"Všechno jsem jí dával z lásky. Zvlášť když potratila naše dítě. Už nechci být jejím otrokem!"

Super bola odpoved na otazku preco si natacali sex :

"Myslím si, že to dělá většina lidí, kteří mají kameru. Pro inspiraci, Jednoduše nás to vzrušovalo. Fanny je navíc bisexuálka, která se ráda obléká jako muž. No a já se kvůli ní oblékal do ženských šatů..."

Dalsie zaujimavosti :

Loni Mike opět šokoval. Dal se s Fanny zase dohromady a z Ibizy se odstěhoval do nového domu v Henley v Oxfordshire na břehu Temže. Prý proto, že v Anglii jsou lepší nahrávací studia. Důvod byl jiný. Mike chtěl skoncovat s alkoholem na londýnské Arts Clinic. Určitě k tomu přispěl i jeden zveřejněný rozhovor, kde si nemohl ujasnit, kolik má vlastně dětí a kolik je jim let. Tvrdil, že má dvě dcery a dva syny nebo spíš tři. my víme, že s publicistkou Sally Cooperovou má dceru Molly (24) a syny Dougala (22) a Luka (17). S norskou zpěvačkou Anitou Hegerlandovou dceru Gretu (15) a syna Noaha (13). Mike s nimi občas zajde na oběd.

Krátce před Oldfieldovým léčením došlo zase k maléru. Po společné večeři v jedné restauraci Fanny upila Mikeovi pivo ze sklenice. jeho to tak naštvalo, že se málem porvali. Fanny ujela taxíkem domů a zamkla se v koupelně. Mike kopal do dveří a Fanny přivolala na pomoc policii. On se ovšem dodnes dušuje: "Náš vztah je tak vášnivý! Udělám všechno pro to, abych mohl komponovat a být s Fanny. Bláhově jsem si myslel, že jsem jejím otrokem, a přitom jsem byl otrokem alkoholu."

odlfield3 oldfield

No neviem ako sa da verit bulvaru...myslim ale ze na tom nieco pravdy bude urcite. Som trochu sklamany - uz to pre mna nie je boh,uz len poloboh.
Jeho hudba ale pre mna stale ostava no. 1

1 komentár:

  1. Prekvapeni i pro mne, vlastne jsem o nem pred timhle nikdy nic necetl. Hudba je ovsem samozrejme skvela.Mam ho rad take...

    OdpovedaťOdstrániť