sobota 12. marca 2005

Miro Jaros Out

Konecne vypadol zo superstar niekto kto si vypadnut naozaj zasluzil a kto nevie spievat. Uz bolo nacase...Este nech vypadne Mikla, ktory to vcera v duetoch zase raz totalne pokazil, a budem spokojny.
Inac vcerajsie duety boli fakt super, asi najlepsie kolo zatial. Len ten Mikla...fakt hrozne. Vobec si nezasluzi byt medzi takymi spevakmi. Ked v dalsom kole nepojde von Mikla a zostane uz medzi styrmi najlepsimi tak to uz bude naozaj trapne a fakt ma to nasere.
O tyzden nas caka Beatles vs Elvis kolo - som si isty ze Mikla nezvladne ani jedneho z interpretov a dufam ze divaci zas rozhodnu spravne  (ako vcera).

6 komentárov:

  1. na Robovi? Nemá žádnej ohromující hlas, ale show dělá dobrou a nebojí se toho. Třeba to co předvedl s Tomášem na závěr bylo dobrý... Vypadnout už by příště měl, ale tentokrát byl fakt lepší než Miro

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dost zasadna vec : nevie spievat!
    a ze by bol vcera lepsi ako miro sa mi tiez nezda ale to uz jedno

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mikla sa nemal dostat ani do top11.. a ked uz tak mal vypadnut davno, este pred jarosom... zrejme ho ale nad vodou drzia nadrzane dvanastky a vsetci fetaci.. ale coho sa bojim zer to este aj vyhra... to by bol konec..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no vyhrat to snad nemoze to by bol ozaj trapas medzinarodny :)
    a nedrzia ho len dvanastky a fetaci ale pocul som aj take nazory ze "on sa na nic nehra" a "povie to co si mysli narozdiel od inych" ale podla mna je to presne naopak a najviac sa tam pretvaruje a seka formu on. Hra sa na velkeho rockera ale od toho ma daleko. To ze prisiel z dediny, mal tazky zivot a par krat sa opil to este je malo na to aby sa hral na nejakeho tvrdasa...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ale zabudol si dodat ze si prepichol nos sicherkou, to robi z neho poloboha!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ano a NAHODOU pri tom bol novy cas a cele to detailne nafotil

    OdpovedaťOdstrániť